CV-ketel onderhoud

Gaslijn zorgt voor gedegen cv-ketel onderhoud in en om Haren, Groningen, Hoogezand, Eelde en Westerbroek.

  1. Home
  2.  » 
  3. CV-Ketels
  4.  » CV-ketel onderhoud

Het belang van onderhoud aan de CV-installatie

Voor een goede en veilige werking van uw cv-ketel is regelmatig onderhoud van groot belang. Onze onderhoudsmonteurs besteden veel aandacht aan het onderhoud en vervangen tijdig onderdelen zodat de kans op storingen tot een minimum wordt beperkt.

Het belang van preventief onderhoud

Door de cv-ketel in topconditie te houden is een optimale veiligheid en een energiezuinige werking gewaarborgd. Ook worden storingen voorkomen en is de levensduur van de cv-installatie langer. Wij hebben de certificering van de nieuwe cv ketel wet, waardoor we voldoen aan de strengste eisen voor inspectie en onderhoud aan gastoestellen.

Cv-ketel onderhoudsabonnement

Wanneer u een onderhoudscontract afsluit, wordt uw cv-ketel jaarlijks onderhouden en storingen snel verholpen. U krijgt ieder jaar een brief voor een afspraak wanneer het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt. Verder heeft u jaarlijks recht op een half uur storingen verhelpen en u betaalt geen voorrijkosten.

Kortom, bent u op zoek naar een deskundig installatiebedrijf voor cv-ketel onderhoud? Laat het ons weten, wij zullen contact met u opnemen.

Kortom, bent u op zoek naar een deskundig installatiebedrijf voor cv-ketel onderhoud? Denk dan eens aan Gaslijn. In de regio Haren, Groningen, Hoogezand, Eelde en Westerbroek hebben wij al vele gastoestellen in het onderhoud.