Zonnepanelen

Installateur uit Haren voor de installatie en reparatie van zonnepanelen

  1. Home
  2.  » 
  3. Duurzaam
  4.  » Zonnepanelen

MET ZONNEPANELEN BESPAREN

Door zonnepanelen te plaatsen kan er energie worden opgewekt waardoor u kun besparen op het jaarlijks elektra verbruik. Tevens levert een goede bijdrage aan het milieu. Heeft u ruimte op het dak van uw woning dan zijn zonnepanelen wellicht iets voor u.
Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn bij u thuis, en hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden. Tevens kunnen we een redelijke inschatting maken wat de totale opbrengst van de panelen zullen zijn.

Werking zonnepanelen

Een PV-systeem bestaat uit zonnepanelen, een omvormer, een optimizer en diverse elektra aansluitingen van meterkast tot omvormer. Het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan die zonlicht omzetten naar elektriciteit. Door software in de omvormer is de hoeveelheid opgewekte energie heel gemakkelijk te bekijken via een app op smartphone of tablet.

Energie besparen

Hoeveel energie u kunt besparen met zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals de plaatsing, de hoeveelheid zonnestraling en het rendement van de zonnepanelen. De installatie, het onderhoud, de monitoring en reparatie van uw zonnepanelen is bij ons in goede handen. Neem voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.