CV-ketel reparatie

Storing? Neem voor een vakkundige cv-ketel reparatie gerust contact met ons op. 

  1. Home
  2.  » 
  3. CV-Ketels
  4.  » Storing

CV-KETEL REPARATIE

Wij begrijpen heel goed dat u bij een storing aan uw cv-ketel zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Gaslijn is uw lokale specialist voor het repareren van uw gastoestel en staat 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Onze storingsmonteurs helpen u razendsnel als u woont in een straal van 40 km van Haren, zoals in Groningen, Hoogezand, Eelde en Westerbroek.

Storing oplossen

Soms kunt u een cv-ketel storing zelf al oplossen. Mocht de storing niet verholpen zijn, dan neemt u natuurlijk direct contact met ons op. U kunt onze storingsdienst bereiken via telefoonnummer 050-5347788 . Mocht de monteur niet in de gelegenheid zijn om uw telefoontje direct te beantwoorden? Spreek dan de voicemail in met uw naam, woonplaats en telefoonnummer. U wordt dan spoedig teruggebeld.

Voordeel met een Gaslijn onderhoudscontract

Wij verhelpen storingen bij iedereen die in een straal van 40 km vanaf Haren (Groningen) woont. Klanten met een Gaslijn Service Abonnement profiteren van een voordeeltarief. Heeft u geen abonnement? Vraag dan gerust naar onze tarieven.

Kortom, heeft u last van een cv-ketel storing? Neem dan direct contact op met Gaslijn voor een snelle service. Wij zorgen voor adequate reparaties in Haren, Groningen, Hoogezand, Eelde en Westerbroek.