CV-ketel installatie

Cv-ketel installatie & onderhoud in Haren

  1. Home
  2.  » 
  3. CV-Ketels
  4.  » CV-Specialist

CV-KETEL INSTALLATIE IN HAREN

Vertoont uw cv-ketel gebreken of is deze tussen de 12-15 jaar oud? Dan is het raadzaam om over te gaan tot het kopen van een nieuwe verwarmingsketel. Hierdoor worden uitval of hoge reparatiekosten voorkomen. Gaslijn geeft graag een gedegen advies én zorgt voor een zeer vakkundige installatie.

Cv-ketel kopen met installatie

Wij leveren en installeren cv-ketels van gerenommeerde merken zoals ATAG, Intergas, Vaillant. De toestellen van deze fabrikanten staan garant voor een betrouwbare, energiezuinige werking en lange levensduur. Afhankelijk van het merk dat u kiest, is een garantie van 5 tot 10 jaar op alle onderdelen mogelijk. Wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Cv-installatie inregelen

Door het inregelen van de cv installatie word er gezorgd dat de juiste hoeveelheid warmte op de juiste plek komt. Hierdoor heeft u meer comfort van de gehele cv installatie. Hierdoor stroomt er door iedere radiator alleen de hoeveelheid water dat daadwerkelijk nodig is om de ruimte te verwarmen Met het juist inregelen van het afgifte systeem zal de cv ketel minder draai uren maken waardoor er energie word bespaard.

Preventief onderhoud

Is uw cv-ketel eenmaal geïnstalleerd, dan is regelmatig onderhoud essentieel belang. Zo worden storingen voorkomen en zorgt het voor een optimale veiligheid. Voor jaarlijks onderhoud hebben wij een aantrekkelijk Gaslijn Service Abonnement.

Stookruimtes boven de 100kW

Heeft uw cv-installatie een vermogen boven de 100kW? Denk eraan dat deze opstellingen verplicht gekeurd moeten worden. Gaslijn is SCIOS gecertificeerd en kan deze keuring uitstekend voor u verzorgen.

Wij zijn een vakkundige partij voor de installatie en het onderhoud van uw cv-ketel. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.